Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Κινητά τηλέφωνα Samsung: Κάθε χρήστης Galaxy πρέπει να ενεργοποιήσει αυτήν τη νέα λειτουργία

Η Samsung εισήγαγε μια νέα λειτουργία που όποιος δεν θέλει ποτέ να χάσει τη συσκευή του πρέπει να χρησιμοποιήσει. Η εταιρεία επιτρέπει να βρεθούν ξανά smartphone, tablet, smartwatch και ακουστικά Bluetooth – ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης.

Η Samsung παρουσιάζει το SmartThings Find

Η Samsung ξεκίνησε την υπηρεσία SmartThings Find για συσκευές Galaxy παγκοσμίως. Εάν ρυθμίσετε τη δωρεάν υπηρεσία, μπορείτε να βρείτε ξανά τις συσκευές σας, ακόμα κι αν είναι εκτός σύνδεσης. Αυτό λειτουργεί όχι μόνο τοπικά στους τέσσερις τοίχους σας, αλλά και παντού αλλού. Η Samsung χρησιμοποιεί το πυκνό δίκτυο συσκευών Galaxy, το οποίο καταγράφει σήματα από χαμένες συσκευές, τα στέλνει σε κρυπτογραφημένη μορφή στη Samsung και, στη συνέχεια, καθοδηγεί τον κάτοχο για τη χαμένη συσκευή σε χάρτη. Η Samsung δεν εξαρτάται από το WLAN ή ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αλλά χρησιμοποιεί Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE) και μερικές φορές εξαιρετικά ευρυζωνική (UWB). Η τελευταία τεχνολογία UWB χρησιμοποιείται στα Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Z Fold 2.

Είναι σημαντικό πολλοί κάτοχοι συσκευών Galaxy να ρυθμίσουν το SmartThings Find. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο η Samsung μπορεί να πάρει και να ανακτήσει σήματα από άλλες συσκευές. Στην εφαρμογή μπορείτε στη συνέχεια να προσδιορίσετε ποιες συσκευές θέλετε να εγγραφείτε Από τότε μπορείτε να εμφανίσετε την τοποθεσία, να πλοηγηθείτε σε αυτήν και να αφήσετε το κουδούνι να χτυπήσει εάν βρίσκεται κοντά. Μόνο ο κάτοχος μπορεί να δει τις πληροφορίες από τη Samsung. Η υπηρεσία λέγεται ότι είναι πολύ ασφαλής.

Η Samsung σχεδιάζει ακόμα περισσότερα με το SmartThings Find

Μέχρι στιγμής, το SmartThings Find υποστηρίζει μόνο συσκευές Samsung. Στο μέλλον, η εταιρεία θέλει επίσης να ενσωματώσει ετικέτες παρακολούθησης, έτσι ώστε να μπορούν να βρεθούν ξανά κλειδιά, πορτοφόλια και παρόμοια. Η Samsung θα συνδυάζει τα πάντα σε μία εφαρμογή και ταυτόχρονα θα χρησιμοποιεί το γιγαντιαίο δίκτυο συσκευών Galaxy για να κάνει τη λειτουργία πολύ ακριβή. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, μεταβείτε στην εφαρμογή SmartThings σε κινητό τηλέφωνο Samsung και ξεκινήστε τη ρύθμιση. Αυτό είναι τώρα δυνατό στη Γερμανία.

Σχετικές αναρτήσεις

Η προσαρμογή στην εξίσωση της γάτας του Σρέντινγκερ θα μπορούσε να ενώσει τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και την κβαντική μηχανική.

e-enimerosi

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη ιδιωτικές αποστολές.

e-enimerosi

Αντιδραστήρας Tokamak, θα σώσει τον κόσμο;

Δημήτρης Λίτσας