Κοινωνία Κόσμος

Κορίνα Σουμάχερ: Η νέα της ζωή στη Μαγιόρκα.

Όταν ο Jean Todt εγκωμίασε στον Michael Schumacher στην τελετή απονομής του Κρατικού Βραβείου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η Corinna δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: “Ήμασταν μια ασυναγώνιστη ομάδα. Ο Michael Λάτρευε να δουλεύει και η ομάδα αγαπούσε να δουλεύει γι’ αυτόν. Μας λείπει εδώ. Ο Michael έχει μια υπέροχη οικογένεια.

Η σύζυγός του Corinna, όπως και η σύζυγός μου Michelle, είναι μια από τις πιο δυνατές γυναίκες που ξέρω.” Η σύζυγος του ήρωα της Formula 1 παρέλαβε το βραβείο μαζί με την κόρη της Τζίνα για λογαριασμό του συζύγου της. Η Corinna φροντίζει να έχει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και προσπαθεί να είναι με την οικογένειά του όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη βίλα Σουμάχερ στη Μαγιόρκα. Και η Κορίννα έχει μεγάλα σχέδια στο ηλιόλουστο νησί.

Η Μαγιόρκα για την οικογένεια Σουμάχερ θα μπορούσε να γίνει το χειμερινό σπίτι της οικογένειας.

Μέσω εταιρείας στην Ιρλανδία, η οποία με τη σειρά της ανήκει σε εταιρεία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι Σουμάχερ απέκτησαν ένα οικόπεδο 54.315 τετραγωνικών μέτρων κοντά στην πολυτελή πόλη Port Andratx για 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν ερειπωμένα κτίρια που μπορούν να κατεδαφιστούν. Ο πράκτορας επαίνεσε το ακίνητο ως “μια απόλυτη σπανιότητα στην περιοχή της νοτιοδυτικής Μαγιόρκα” λόγω της εγγύτητάς του στη θάλασσα. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, μια κοινότητα κληρονόμων, είχαν ζητήσει αρχικά 3,6 εκατομμύρια ευρώ για το ακίνητο που φυτεύτηκε με εκατοντάδες αμυγδαλιές. Στην τεράστια έκταση σχεδιάζεται ένα ράντσο αλόγων με βάση τα κτήματα Schumacher στην Ελβετία και την πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ. Η Μαγιόρκα θα μπορούσε να γίνει το χειμερινό σπίτι της οικογένειας.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi