Άρθρα Ρεπορτάζ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Soccer Company Cup του Doradio στο Dortmund.

Πλούσιο θέαμα, ευχάριστες και χαλαρές στιγμές, πραγματικά μία γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Η ιδέα ξεκίνησε με το πώς θα μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε κατά κάποιο τρόπο τους φίλους ακροατές του ραδιοφώνου, σαν ραδιοφωνικός μουσικός σταθμός, θα μπορούσαμε να φέρουμε κάποιον τραγουδιστή ή κάποια τραγουδίστρια μετά και τις ελευθερίες που έχουμε αποκτήσει πλέον από την πανδημία του κορωνοϊού. Όμως οι καλλιτέχνες έρχονται έτσι κι αλλιώς στα μεγάλα κέντρα της Γερμανίας οπότε, είπαμε ότι θα είναι κάτι κοινότυπο και θέλαμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό, έτσι στο μυαλό του φίλου Μπάμπη, ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, οποία έμπνευση, πολύ επιτυχημένη και πραγματικά έξυπνη ιδέα.

Αφού αποφασίστηκε ότι θα γίνει ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, στη συνέχεια έπρεπε να πάρουμε μολύβι και χαρτί και να σχεδιάσουμε τον τρόπο για το πώς θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο τουρνουά, υπό ποιες συνθήκες, με ποιες ομάδες, πόσες ομάδες, ο τρόπος διεξαγωγής, τα έπαθλα, και εν’ συνέχεια το πάρτι που θα ακολουθούσε.

Μας πήρε λιγότερο από δυο μήνες για να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί το πραγματικά πετυχημένο με βάση τα λεγόμενα των συμμετεχόντων τουρνουά ποδοσφαίρου. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν υπερευχαριστημένη και από τη διοργάνωση, και από το τουρνουά γενικότερα, με το να βλέπεις περίπου 130 αθλητές να αγωνίζονται, σε μία ποδοσφαιρική μέρα, μία γιορτινή μέρα, μία πραγματικά πολύ ευχάριστη και δυνατή μέρα, αλλά και ιδιαίτερα συγκινητική για τους συντελεστές του ραδιοφώνου, που αντίκρισαν αυτή την εικόνα αλλά και που ακούσαμε τα λόγια χαράς και ικανοποίησης για το τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε.

Από τους συντελεστές του το Doradio ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλους όσους είναι κοντά στο ραδιόφωνο αλλά και στους χορηγούς μας,

  • Hellas reisen
  • Rhenus Logistics
  • Profina Oberhausen Centro

Περιμένουμε τη στιγμή για το επόμενο τουρνουά, και ελπίζουμε η επόμενη φορά να είναι με περισσότερες ομάδες για να υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός, να μεγαλώσει η γιορτινή μέρα.

Πώς φτάσαμε όμως στην τελική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η Cafe Fortuna στον πρώτο ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Cantine Souvlaki bar με 0-2 και ήταν η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Στο δεύτερο ημιτελικό η ομάδα της Hellas reisen ξεπέρασε το εμπόδιο του Profina Oberhausen Centro με 0-3 και έτσι ήταν η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα του τελικού στο τουρνουά ανάμεσα στις 13 που συμμετείχαν ήταν η ομάδα της Hellas reisen  απένατι στην ομάδα της Cafe Fortuna με σκορ 0:3

 

 

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi