Ειδήσεις και ΝέαΙστορία Πολιτισμός

Μια ακόμα καταστροφή στην Αγία Σοφία.

Αγαπητοί μου συνάδελφοι, η Αγία Σοφία ήταν σε 3 προγράμματα των περιοδειών μου αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να μπούμε 2 φορές στην πρώτη, αλλά ακόμη και ο Έλληνας καλεσμένος μου τα παράτησε όταν είδε τις ουρές.

Η 2η περιοδεία μου ήταν για μουσουλμάνους τουρίστες της Ακτής του Ελεφαντοστού, η πρόθεση ήταν να τελέσω τη μεσημεριανή προσευχή στην Αγία Σοφία, αλλά η ομάδα μου έπρεπε να περιμένει μόνο 15 λεπτά σε αυτή τη ζέστη, ήμασταν εκεί με το Big Bus και δεν μετακινηθήκαμε ίντσα.

Η τρίτη μου προσπάθεια ήταν σήμερα, η ξενάγηση που έπρεπε να κάνω μεταξύ 15:00-18:0 έγινε μεταξύ 18:30-20:15. Λέγοντας ότι υπάρχει καλό σε κάθε δουλειά, έκανε υπομονή, κοίταξε τη θετική πλευρά της δουλειάς και γλιστρούσε στην Αγία Σοφία τουλάχιστον στις 19:15 (χαρήκαμε και γι’ αυτό!)

Οοοοο, συνάντησα άλλο ένα λάφυρο στην έξοδο !!!
Μπροστά στην Ωραία Πύλη, είδα αυτά τα φρεσκοσπασμένα μάρμαρα τόσο μέσα όσο και έξω. Όχι μόνο το είδα, αλλά ερεύνησα και έμαθα την τύχη του.
Το όπλο του εγκλήματος είναι αυτό το κόκκινο όργανο υψηλής χωρητικότητας στη φωτογραφία!
Δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομα αυτού του μηχανήματος.
Ο δολοφόνος είναι προφανής.
Δεν ξέρω αν ο σκοπός είναι οι λάμπες, αλλά εδώ είμαι να τις αλλάξω!
Ο τόπος του εγκλήματος καλύφθηκε με κόντρα πλακέ όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

 

Λοιπόν, τι είδαν αυτά τα μάτια στην Αγία Σοφία, ακόμα κι ότι ο νάρθηκας πλύθηκε με λάστιχο πριν από λίγους μήνες!

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής ανά την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Αναγνώστης Πετιμεζάς και η μάχη του Βασιλικού Κορινθίας όπου και έπεσε γενναία μαζί με τον 17 χρονο γιό του Σωτηράκη Πετιμεζά.

Δημήτρης Λίτσας