Αθλητισμός

Νικητής στην τιτανομαχία ο Γιάννης με τον Ντόντσιτς και 48 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Λούκα Ντόντσιτς, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 40 πόντους, 9 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 42 λεπτά συμμετοχής, σε μια τρομερή μονομαχία των δύο Βαλκάνιων σούπερ σταρ.

Τα «Ελάφια» δεν μπήκαν καθόλου καλά στο πρώτο δωδεκάλεπτο, επιτρέποντας στους Μάβερικς να πάρουν προβάδισμα 24 πόντων (44-20), όμως στη συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντάμιαν Λίλαρντ πήραν… μπροστά.

Οι δύο μεγάλοι σταρ των Μπακς, άρχισαν να συνδέονται με το καλάθι και με επί μέρους 21-40 στη δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, μειώνοντας στους πέντε πόντους (65-60).

Η μεγάλη αντεπίθεση των Μπακς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τα «Ελάφια» να κλείνουν το τρίτο δωδεκάλεπτο προηγούμενα με 92-93, με τους φιλοξενούμενους να πατούν… γκάζι στη τέταρτη περίοδο φτάνοντας σε ένα μεγάλο διπλό.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους Μπακς έκανε και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ, συνθέτοντας ένα… εκρηκτικό δίδυμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi