Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Την διαγραφή του προκάλεσε με τις δηλώσεις του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής

Άμεση ήταν η κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μετά τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, μετά την δήλωσή του από το έδρανα της Βουλής, πώς «Δολοφονήσατε ανθρώπους», «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε αμέσως τον βουλευτή του.

Μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο enikos.gr, ο βουλευτής ανέφερε:

“Είπα αυτό που έλεγε η συνείδησή μου. Δεν χαρακτήρισα κανέναν δολοφόνο. Η βουλή δεν είναι ποινικό δικαστήριο, είναι πολιτικό όργανο. Και οι πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση  στον χώρο της υγείας αποδεικνύονται δολοφονικές για χιλιάδες ανθρώπους.  Είπα ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές”.

“Όταν πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε έναν χρόνο, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι υπάρχουν φάρμακα, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα, που δεν χρησιμοποιούνται εγκαίρως.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi