Διασπορά

Ο Έλληνας ορθοπεδικός Κ. Δανιηλίδης βραβευμένος ως ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Γερμανία μιλάει για την πορεία του.

Ο βραβευμένος γιατρός Κυριάκος Δανιηλίδης μας εξηγεί σε μια συνέντευξη σε διαδικτυακό ραδιόφωνο στο Do radio και την εκπομπή <<Ενημέρωση>> με τον Μουρτζούκο Χρήστο για την πορεία του μέχρι και την βράβευσή του ως ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Γερμανία.

Ο Κυριάκος Δανιηλίδης γεννήθηκε στην πόλη Letmathe της Γερμανίας, μιας πόλης η οποία βρίσκεται στα βορειοδυτικά της χώρας και στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Με καταγωγή από την Δράμα ως δεύτερης γενιάς μεταναστών εξηγεί για το πως προέκυψε η ιατρική στην ζωή του.

<<Με την ιατρική καλά τα πήγα>>

<<Με την ιατρική καλά τα πήγα>> μας λέει και συνεχίζει πως σπούδασε στην πόλη Münster όπου έκανε και το διδακτορικό του. Ακολούθησε το πρόγραμμα Erasmus στην Θεσσαλονίκη εκεί όπου γνώρισε την σύζυγό του, σήμερα ζει και εργάζεται στο Ρέγκενσμπουργκ στην Βαυαρία.

<<Είναι μεγάλη εκτίμηση η βράβευση για μένα από το περιοδικό Focus>>

Εξηγεί το πόσο δύσκολη είναι η βράβευση από τις διάφορες διαδικασίες αξιολόγησης, και την δυναμική του κάθε μέσου που βαθμολογεί στην αύξηση την αξίας της βαθμίδας αξιολόγησης. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν το ιατρικό κομμάτι, την καινοτομία, την επιτυχημένη εξειδίκευση αλλά και τις δημοσιεύσεις και τις νέες μεθόδους που εφαρμόζονται. Ο ίδιος ειδικεύεται στην αθλητική ιατρική. Επίσης μίλησε για την πανδημία και τα εμβόλια και το πόσο σημαντικό είναι το έργο της επιστήμης. Μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του https://fusspraxis.bayern/de/ Βρίσκεται στην διεύθυνση: Joseph-Dahlem-Straße 7 & Joseph-Dahlem-Straße 11, 93049 Regensburg της Βαυαρίας.

Μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη στο Do radio την Δευτέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην εκπομπή <<Ενημέρωση>> με τον Μουρτζούκο Χρήστο.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.