Αθλητισμός

“Ο Messi θέλει επίσης να παίξει με τον Neymar” – Week News Hagen

Μια άλλη συνεργασία μεταξύ του Lionel Messi και του Neymar δεν είναι απλώς ένα όνειρο. Η Paris ασχολείται με διαφορετικά σενάρια για να δελεάσει τον Μέσι να πάει στον Σηκουάνα. Ένα διαπραγματευτικό χαρτί είναι ο φίλος Neymar, ο οποίος πρόσφατα δεν είπε και κανένα μυστικό, ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο με τον Αργεντινό παγκόσμιο αστέρι στο μέλλον μαζί.

Και η επιθυμία είναι προφανώς αμοιβαία. Ο πρώην συμπαίκτης του Messi, Josep Maria Minguella, είπε στην «Le Parisien»: «Ο Leo θέλει να παίξει ξανά με τον Neymar. Η επιθυμία είναι αμοιβαία. Ξέρουν ότι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν τίτλους μαζί στο γήπεδο.”

Ο Νέιμαρ θέλει τον Μέσι στο Παρίσι.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Minguella, ο οποίος κάποτε έφερε τον Messi στην FC Barcelona και εξακολουθεί να είναι πολύ κοντά στο πρώην παίκτη του, παραδέχεται : “Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο”.

Ο νέος πρόεδρος της Barça είναι κρίσιμος

Το αν ο Μέσι θα μπορούσε να δει το μέλλον του με τους Καταλανούς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις 24 Ιανουαρίου. Minguella: «Προς το παρόν κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνει. Ούτε καν. Η εντύπωση μου είναι ότι είναι πολύ άνετος στο κλαμπ και θα περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών στις 24 Ιανουαρίου. Ανάλογα με το σχέδιο του νέου προέδρου, θα αποφασίσει να διαπραγματευτεί την παραμονή ή να ελευθερωθεί. “

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Δεν μπορεί να υπάρξει επανένωση στο Barça από την ανθρώπινη προοπτική. Ο σύλλογος δεν είναι απλά σε οικονομική θέση να κάνει μια μεταβίβαση αυτού του μεγέθους. Η PSG, από την άλλη πλευρά, είναι πάντα σε θέση να δώσει στον Messi ένα θερμό καλωσόρισμα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi