Αθλητισμός

Ο Νέιμαρ θέλει τον Μέσι στο Παρίσι. – Week News Hagen

Ο Superstar Neymar πυροδότησε εικασίες σχετικά με την αποχώρηση του έξι φορές παγκόσμιου ποδοσφαιριστή Lionel Messi από την FC Barcelona. Μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) στο Champions League, ο Βραζιλιάνος επανέλαβε την επιθυμία του να παίξει ξανά με τον Μέσι. “Αυτό είναι που θέλω περισσότερο, να επιστρέψω στο γήπεδο. Σίγουρα θέλω να παίξω μαζί του, πρέπει να το κάνουμε το επόμενο έτος”, δήλωσε ο Neymar, του οποίου το συμβόλαιο με την PSG ισχύει μέχρι το 2022 Το ESPN πρόσθεσε αστεία: “Μπορεί να παίξει στη θέση μου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βγάλτε με.”

Οι δύο εξαιρετικοί παίκτες είχαν ήδη παίξει μαζί στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια πριν ο Neymar μετακόμισε στο Παρίσι το 2017 με ρεκόρ 222 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο του Messi λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο 33χρονος Messi ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα την προηγούμενη περίοδο μεταγραφών, αλλά αποφάσισε να μείνει μετά από μερικές ταραχώδεις εβδομάδες. Ο ίδιος ο Neymar συνδέθηκε με την επιστροφή στη Βαρκελώνη το 2019. Οικονομικά, οι Καταλανοί αγωνίζονται με τις συνέπειες της κρίσης του  κορώνοϊού φέτος.

Αλλά ο Neymar δεν έφτασε μόνο στα πρωτοσέλιδα με τις προτάσεις του για τον Messi, ο Βραζιλιάνος ήταν επίσης ο άνθρωπος που έδωσε όλη την προσοχή το βράδυ της Τετάρτης. Κατά της Γιουνάιτεντ, πυροβόλησε τους Γάλλους στο προβάδισμα στο 6ο λεπτό. Ο Marcus Rashford ισοφάρισε πριν από το ημίχρονο (32ο λεπτό). Ο Marquinhos (69ος) και πάλι ο Neymar (90ος + 1) εξασφάλισαν το τελικό σκορ εναντίον των Βρετανών, οι οποίοι έπρεπε να παίξουν με παίκτη λιγότερο μετά από 70 λεπτά για τον Fred μετά από την 2η κόκκινη κάρτα.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής Thomas Tuchel επαίνεσε το ηθικό των παικτών του. “Δεν φανταζόμασταν ποτέ να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, ποτέ δεν εγκαταλείψαμε και δείξαμε ένα εξαιρετικό πνεύμα σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα στο γήπεδο.” Στο Group H, η Παρί, όπως το Μάντσεστερ και η RB Leipzig, έχουν τώρα εννέα πόντους πριν από την τελευταία αγωνιστική. Ο RB παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το PSG παίζει εναντίον της Μπαχσίσεχίρ. “Υποφέραμε λίγο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου γιατί δεν ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι και δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε στην κατάσταση”, δήλωσε ο Tuchel. “Χάσαμε πάρα πολλές εύκολες μπάλες και οι αντίπαλοί μας μας χτύπησαν στην αντεπίθεση. 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi