Αθλητισμός

Ο προπονητής τένις, Μουράτογλου, ξεκινά τουρνουά πέντε εβδομάδων εν μέσω πανδημίας.

Ο προπονητής, Πάτρικ Μουρατόγλου, λέει ότι η ακαδημία του τένις θα φιλοξενήσει ένα τουρνουά πέντε εβδομάδων που θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.
Η εναρκτήρια έκδοση του Ultimate Tennis Showdown (UTS) – που στοχεύει να καλύψει το κενό στο ημερολόγιο του τένις που δημιουργήθηκε από την κρίση της υγείας , θα πραγματοποιηθεί χωρίς θαυμαστές στις εγκαταστάσεις στη νότια Γαλλία και θα μεταδοθεί ζωντανά, ανέφεραν οι διοργανωτές.
Η εκδήλωση θα συμμορφωθεί με τις τοπικές απαιτήσεις φυσικής απόστασης για να διασφαλίσει την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και ενός περιορισμένου αριθμού προσωπικού UTS στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η σεζόν του τένις διακόπηκε τον Μάρτιο λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, η οποία έχει μολύνει περισσότερους από 2,26 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως προκαλώντας πάνω από 154.000 θανάτους.

“Το UTS προορίζεται απλώς να είναι μια εναλλακτική λύση σε αυτό που υπάρχει ήδη”, ανέφερε ο συνιδρυτής του τουρνουά Μουράτογλου.

«Είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να αναδείξει το απίστευτο ταλέντο, τον αθλητισμό και τις προσωπικότητες του ευρέος φάσματος των παικτών.

“Προσφέρει μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση, στοχεύοντας σε ένα νεότερο κοινό τένις και προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο διανομής των χρημάτων μεταξύ των παικτών.”

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 16-17 Μαΐου και 10 αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο για πέντε εβδομάδες, αντιπροσωπεύοντας συνολικά 50 αγώνες κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου.

Ο Αυστραλός Alexei Popyrin θα πάρει τον παγκόσμιο νούμερο 10 David Goffin στον εναρκτήριο αγώνα. Ο πλήρης κατάλογος των παικτών θα ανακοινωθεί σύντομα, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Οι θαυμαστές θα μπορούν να ακούνε συνομιλίες μεταξύ παικτών και προπονητών και ο κώδικας συμπεριφοράς για τους παίκτες θα είναι ελαφρύς για να τους ενθαρρύνει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ελεύθερα.

«Οι θαυμαστές που παρακολουθούν στο σπίτι τους θα νιώσουν πιο κοντά από ποτέ στα αστέρια του τένις μέσω της συναρπαστικής μας φόρμας», δήλωσε ο συνιδρυτής Alex Popyrin, πατέρας του παγκόσμιου αριθμού 103 Alexei.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το UTS, με συναρπαστικούς αγώνες και εκατομμύρια χρηματικά έπαθλα, έχει τη δυνατότητα να είναι ο πιο συναρπαστικός διαγωνισμός τένις στον κόσμο.”

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi