Άρθρα Ρεπορτάζ

Οι οικονομικοί κίνδυνοι από την εισβολή της Ρωσίας ταλανίζουν ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία και η άγρια ​​οικονομική αντίδραση που εξαπολύεται δεν προκαλεί μόνο οικονομική καταστροφή στη Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι επιπτώσεις απειλούν επίσης την παγκόσμια οικονομία, κλονίζουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές και κάνουν τη ζωή πιο επικίνδυνη για όλους, από τους μετανάστες εργάτες του Ουζμπεκιστάν έως τους Ευρωπαίους καταναλωτές έως τις πεινασμένες οικογένειες της Υεμένης.

Ακόμη και πριν τα στρατεύματα του Πούτιν εισβάλουν στην Ουκρανία, η παγκόσμια οικονομία ζοριζόταν κάτω από μια σειρά από βάρη: Ο αυξανόμενος πληθωρισμός. Μπλεγμένες αλυσίδες εφοδιασμού. Πτώση των τιμών των μετοχών.

Και όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, τόσο η αγορά της ενέργειας θα ανεβαίνεις σε δυσθεώρητα ύψη, στο φυσικό αέριο όσο και στο πετρέλαιο, αλλά, και στα είδη πρώτης ανάγκης πλέον.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi