Αθλητισμός

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν τον Γιάννη γιατί είχαν νοοτροπία νικητή

Η ήττα από τους Πέλικανς, εντός έδρας, ήρθε να… προσγειώσει τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που είχαν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν. Παρά την προσγείωση, όμως, η ομάδα του Κρις Φιντς δεν πτοήθηκε και φρόντισε να το δείξει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Απέναντι στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Μιλγουόκι Μπακς, οι «Λύκοι»… δάγκωναν από τα πρώτα λεπτά. Και στο τέλος έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη, που ήρθε να δείξει πως η δουλειά που γίνεται εντός των τειχών δεν είναι τυχαία.

Δεν είναι όμως μόνο η δουλειά που κάνει τη διαφορά. Διότι απέναντι στην ομάδα του Ουισκόνσιν υπήρχε ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο, η σωστή νοοτροπία. «Πήγαμε στο Μιλγουόκι με τη νοοτροπία να κερδίσουμε, ό,τι κι αν συμβεί», τόνισε ο Άντονι Έντουαρντς στην απάντησή του στο SDNA, με τον χαρισματικό γκαρντ των Τίμπεργουλβς να κάνει για ακόμα ένα παιχνίδι τη διαφορά.

Για την ομάδα από τη Μινεάπολη ήταν ζητούμενο η αντίδραση. Φέτος οι βλέψεις είναι υψηλές και κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία. Και με αυτό το σκεπτικό οι «Λύκοι» αντιμετωπίζουν τη σεζόν. «Απαντήσαμε μετά την άσχημη εμφάνιση που είχαμε μετά την ήττα από τους Πέλικανς. Αυτό είναι το κομμάτι που είμαι πιο ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Όταν μάζεψαν τη διαφορά στο ημίχρονο οι Μπακς, εμείς πιέσαμε εκ νέου και ανοίξαμε τη διαφορά», είπε ο Κρις Φιντς, που όμως είχε και αρκετά πράγματα που δεν ήταν ικανοποιημένος.

Και πάνω σε αυτά αναμένεται να δουλέψει με τους συνεργάτες του τις επόμενες μέρες «Νιώθουμε ότι αφήσαμε αρκετά πράγματα στο τραπέζι δεν κλείσαμε καλά τις περιόδους, ήμασταν κάπως στατικοί στην επίθεση σε κάποια κομμάτια. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας που σε ένα τέτοιο παιχνίδι πήρε τη νίκη, ανεξάρτητα από τον τρόπο».

Το μεγάλο ερώτημα για τους φετινούς Τίμπεργουλβς, πλέον, είναι ένα. Πού μπορούν να φτάσουν ως ομάδα; Η νίκη στο Μιλγουόκι ήρθε να δείξει πως οι δυνατότητες είναι τεράστιες φέτος, αλλά η μπάλα παραμένει… χαμηλά.

«Προσπαθώ να μην μιλάω για τις δυνατότητες της ομάδας. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι τη φορά. Δεν θέλω να δώσω στα media κάποια ατάκα που θα μείνει. Μου αρέσει εκεί που είμαστε. Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και θα αφήσουμε αυτή τη νίκη να μας οδηγήσει στο επόμενο παιχνίδι», εξήγησε ο Ντ’Άντζελο Ράσελ, που φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Πράγμα λογικό από τη στιγμή που απομένουν ακόμα 78 παιχνίδια για το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi