Κοινωνία Κόσμος

Ουισκόνσιν: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με αυτοκίνητο.

Ο Ντάρελ Μπρουκς, 39 ετών, ανακρίνεται επί του παρόντος για τη θανατηφόρο επίθεση στην πόλη Γουακέσα του Ουισκόνσιν, το απόγευμα της Κυριακής, δήλωσαν πηγές επιβολής του νόμου στο NBC News.

Στον άνδρα δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες για το περιστατικό.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο οδηγός φαίνεται να έχει μακρύ ποινικό ιστορικό και ερευνούν τους ισχυρισμούς ότι κατέληξε στην παρέλαση, μετά την εμπλοκή του σε ένα ξεχωριστό περιστατικό που περιελάμβανε μια συμπλοκή με μαχαίρια.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και παιδιά, όταν το αυτοκίνητο του Μπρουκς πέρασε από τα οδοφράγματα της αστυνομίας και έπεσε πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων που συμμετείχαν στην ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση, λίγο μετά τις 4.40 μ.μ. τοπική ώρα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ντάνιελ Τόμσον, επιβεβαίωσε αργά την Κυριακή ότι ένα άτομο ενδιαφέροντος βρισκόταν υπό κράτηση.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi