Άρθρα Ρεπορτάζ

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ρεύμα από την άσκοπη κατανάλωση.

Αυτές οι τέσσερις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, καταναλώνουν πολύ ρεύμα ενώ δεν χρειάζεται, πώς μπορείτε να το αποφύγετε.

Πολλές οικιακές συσκευές είναι απαραίτητες για εσάς, εκτός από τη νύχτα. Είναι ακριβώς τότε που αυτές οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν άσκοπα μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις τέσσερις αυτές οικιακές συσκευές, αφενός να γλιτώσετε από την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, και αφετέρου την εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

  1. Φορτιστής κινητού. Τα συνδεδεμένα καλώδια των φορτιστών που δεν είναι συνδεδεμένα σε κινητό📱 καταναλώνουν επίσης ρεύμα. Με ένα πολύμπριζο εξοικονομείτε ρεύμα, γιατί μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε γρήγορα και να τα αποσυνδέσετε από την πρίζα.🔌
  2. WLAN-Router. Οι δρομολογητές (WLAN-Router) που λειτουργούν συνεχώς, όχι μόνο αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας, αλλά αποτελούν επίσης εύκολο στόχο για τους χάκερ, επομένως, είναι καλύτερο να απενεργοποιείτε τον δρομολογητή την νύχτα.⏲
  3. Καταψύκτης. Οι καταψύκτες θα πρέπει να αποψύχονται τακτικά, διαφορετικά γίνονται απλώς περιττοί ηλεκτρικοί ρευματολήπτες. Η τακτική απόψυξη μπορεί να εξοικονομήσει μεταξύ 15% και 45% του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας για την συσκευή. (κορίτσια το νου σας️😉😉😉)
  4. Φούρνος μικροκυμάτων. Αν και ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ένας πραγματικός ήρωας της κουζίνας για πολλούς, μπορεί να επιβαρύνει αρκετά τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Eδώ ισχύει το ίδιο όπως και για το καλώδιο φόρτισης, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείται, καταναλώνει ρεύμα, οπότε όταν δεν το χρειάζεστε απλά βγάλτε το καλώδιο από την μπρίζα.🔌

Αυτές οι τέσσερις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές όπως καταλαβαίνετε, κάνουν μεγάλη ”ζημιά” στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, οπότε με τους λογαριασμούς του ρεύματος τα ύψη αυτή τη στιγμή, καλό είναι να αρχίζουμε να εφαρμόζουμε τα παραπάνω βήματα, έτσι ούτως ώστε, να εξοικονομήσουμε όσο γίνεται περισσότερο ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και χρήματα από το πορτοφόλι μας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi