ΑθλητισμόςΔιασπορά

Ποστέκογλου: Αναδείχθηκε ξανά προπονητής του μήνα στην Premier League.

Το back to back έκανε όσον αφορά το βραβείο του προπονητή του μήνα στην Premier League ο Άγγελος Ποστέκογλου, πετυχαίνοντας κάτι που μέχρι στιγμής δεν είχε πετύχει κανένας συνάδελφός του.

Το περίφημο… Angeball σαρώνει στην Αγγλία! Ο λόγος φυσικά για το επιθετικό ποδόσφαιρο του Άγγελου Ποστέκογλου που μέσα σε λίγους μήνες έχει μεταμορφώσει την Τότεναμ, ακόμα και μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν για την Μπάγερν.

Οι Σπερς μετά από οκτώ αγωνιστικές στην Premier League παραμένουν αήττητοι ενώ μετά και το «διπλό» κόντρα στη Λούτον πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, όσους έχει και η 2η Άρσεναλ.

Η εικόνα τους ωστόσο είναι εντυπωσιακή και αυτό δεν περνά απαρατήρητο σε κανέναν. Κάπως έτσι, ο Άγγελος Ποστέκογλου αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του μήνα και για τον Σεπτέμβρη, ολοκληρώνοντας το back to back, μιας και το ίδιο βραβείο είχε παραλάβει και για τα όσα έκανε η ομάδα του τον Αύγουστο.

Μάλιστα, ο Ελληνοαυστραλός έγινε ο πρώτος προπονητής που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση και για τους δύο πρώτους του μήνες στην Premier League!

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος