Αθλητισμός

Σαρωτικοί οι Μπακς στο Πόρτλαντ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ και έκανε… πλάκα στους Μπλέιζερς, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 33-21.

Ο ηγέτης των “ελαφιών” έμεινε μόνο για 25 λεπτά στο παρκέ, αλλά πρόλαβε να μετρήσει 29 πόντους (11/15 βολές, 3/5 δίποντα και 4/7 τρίποντα), με 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος. Αυτό ήταν το 18ο διαδοχικό παιχνίδι μετά τα Χριστούγεννα που ο Γιάννης σκοράρει τουλάχιστον 25 πόντους, καταγράφοντας το τρίτο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία των Μπακς!

Σπουδαία εμφάνιση για το Μιλγουόκι έκανε και ο Μπόμπι Πόρτιτς, που ήταν ασταμάτητος πίσω από τα 7,25 μ. (6/8), και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 30 πόντους (4 ρ., 5 ασ.), ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφερε και ο Μίντλεντον με 14 πόντους, 7 ασ., 5 κλεψίματα και 3 ρ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε σχεδόν έξι λεπτά στο παρκέ με “λευκή” στατιστική.

Για τους Μπλέιζερς που υποχώρησαν στο 21-33 με την πέμπτη διαδοχική ήττα τους και παρέμειναν οριακά εντός της οχτάδας στη Δύση, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Σίμονς και ΜακΛέμορ που είχαν από 19 πόντους, ενώ τους ακολούθησε ο ΜακΚοόλουμ με 17 πόντους (6 ασ.).

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi