Βίντεο

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες μπήκε η ελληνική κοινότητα του Viersen στην Γερμανία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας του Viersen στην Γερμανία Νίκος Ιωαννίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του απόδημου παλμού και τον δημοσιογράφο Μουρτζούκο Χρήστο για την πολύ μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

«Έχουμε την τύχη η πρόεδρος του συλλόγου Child’s Horizon κ. Iris Kater να είναι και η πρόεδρος της επιτροπής Ελληνογερμανικής φιλίας της κοινότητας μας. Μας παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον μιας και η κοινότητα μας είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα φιλανθρωπίας.

Την επόμενη κιόλας στιγμή μας βρίσκει να συμμετέχουμε μαζικά με τις ψήφους μας και να βοηθούμε με αυτό τον τρόπο στην εκπλήρωση του στόχου. Ο στόχος επιτεύχθηκε… παγκόσμια πρωτιά για τον σύλλογο Child’s Horizon με την συνεργασία της Ελληνικής Κοινότητας Φίερζεν και περιχώρων.
1.220 αρκουδάκια θα δώσουν χαμόγελο σε 1.220 παιδιά» τονίζει.

Επίσης μας μίλησε για μία άλλη πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η ελληνική κοινότητα, και έχει να κάνει με τον περιβαντολογικό συγγραφικό διαγωνισμό. Επίσης αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της κοινότητας να δημιουργήσει την εκμάθηση της βυζαντινής αγιογραφίας και αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις της κοινότητας, και φυσικά στην χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα η οποία θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πατήστε το καμπανάκι για να σας έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις, κάντε εγγραφή, γράψτε το δικό σας σχόλιο και το δικό σας like για να υποστηριχθεί η προσπάθεια που κάνουμε.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ”Ελλήνων συνέλευσις” Αλέξανδρος Οικονόμου στον απόδημο παλμό

Απόστολος Πιστόλας: Η πολιτική ανάλυση της εβδομάδας.

e-enimerosi