Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα στις Βρυξέλλες.

«Όχι» στην ένταξη της Αλβανίας είπε ο πρωθυπουργός παρά τις απειλές Σολτς ότι θα χρησιμοποιήσει το «όπλο» της ενισχυμένης πλειοψηφίας.
Μετά το μπρα ντε φερ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ανάρτησε στα socila media του -μεταξύ άλλων- φωτογραφία με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα από τη διήμερη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ανέβασε δέκα φωτογραφίες, με τη δέκατη να είναι αυτή με τον Έντι Ράμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε σαφή μηνύματα από τις Βρυξέλλες με ξεκάθαρους αποδέκτες, αναφορικά με το θέμα της διεύρυνσης.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα και προς τον Έντι Ράμα, καθώς όπως τόνισε μπορεί να υπάρξει πρόοδος στο θέμα της ενταξιακής διαδικασίας της Αλβανίας, με την εξής προϋπόθεση: Να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, του Φρέντι Μπελέρη.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi