Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Τα Windows 10 καθαρίζουν το SSD: αυτή η δροσερή λειτουργία θα ξεκινήσει σύντομα

Μόλις η ενημέρωση του Οκτωβρίου για τα Windows 10 είναι τελικά διαθέσιμη, η Microsoft επεξεργάζεται ήδη τις επόμενες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος. Η ενημέρωση των Windows 10 21H1 αναμένεται να εμφανιστεί το επόμενο έτος και βρίσκεται σε λειτουργία για αρκετούς μήνες. Με τη νέα έκδοση θα πρέπει να ξεκινήσουν πολλές λειτουργίες – μεταξύ άλλων, η βελτιστοποίηση μνήμης θα αναβαθμιστεί.

Για χρήστες Windows, μετά την ενημέρωση πριν από την ενημέρωση. Η φθινοπωρινή ενημέρωση Windows 10 20H2 βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά μπλοκ. Ωστόσο, η επόμενη ενημέρωση λειτουργίας για το 2021 αναπτύσσεται επί του παρόντος με το όνομα Windows 10 21H1. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις προκαταρκτικές εκδόσεις του μέσω του προγράμματος Windows Insider. Μια τρέχουσα φήμη είναι ότι η ενημέρωση θα μπορούσε να είναι η μόνη ενημέρωση των Windows το 2021. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζει η Microsoft για τις κυκλοφορίες, υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες.
Στην τρέχουσα έκδοση 20241, έχει αναβαθμιστεί ένα κλασικό: η βελτιστοποίηση της μονάδας δίσκου. Αυτό επιτρέπει στο SSD και στον σκληρό δίσκο να τακτοποιούνται και να βελτιστοποιούνται απευθείας στα Windows 10. Στο μέλλον, θα εμφανίζονται επίσης κρυφές μονάδες δίσκου και οι χρήστες θα λαμβάνουν επίσης περισσότερες πληροφορίες εάν δεν είναι δυνατή η βελτιστοποίηση. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που έπρεπε να έρθει στους υπολογιστές των Windows το 2021.

Σχετικές αναρτήσεις

Η προσαρμογή στην εξίσωση της γάτας του Σρέντινγκερ θα μπορούσε να ενώσει τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και την κβαντική μηχανική.

e-enimerosi

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη ιδιωτικές αποστολές.

e-enimerosi

Αντιδραστήρας Tokamak, θα σώσει τον κόσμο;

Δημήτρης Λίτσας