Γερμανία

Τέσσερις νεκροί σε νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά.

Φωτιά ξέσπασε σε κλινική στο Ούελζεν αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε πολλά δωμάτια ασθενών. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώνονται και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα ασαφής.

Μετά την πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην πόλη Uelzen της Κάτω Σαξονίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε τέσσερις. Αυτό ανακοίνωσε νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τρεις άνθρωποι πέθαναν επί τόπου, άλλο ένα άτομο μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και πέθανε εκεί. Οι τέσσερις νεκροί ήταν ασθενείς· ο εκπρόσωπος δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για το φύλο τους. Αρχικά δεν ήταν σαφές πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη φωτιά. Υπάρχει διψήφιος αριθμός τραυματιών, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η φωτιά ξέσπασε στον τρίτο όροφο της κλινικής και επεκτάθηκε σε πολλά δωμάτια ασθενών. Πολλοί άνθρωποι διασώθηκαν από το νοσοκομείο, ορισμένοι με σκάλες. Περίπου 140 διασώστες βρίσκονταν επιχείρησαν. Οι τραυματίες υπέστησαν εισπνοή καπνού και εγκαύματα. Η φωτιά είχε σβήσει.

Η νοσοκομειακή εταιρεία εξέφρασε τη βαθιά της απογοήτευση για τη σοβαρή πυρκαγιά. «Τα συλλυπητήρια και οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θανόντων και των τραυματιών ασθενών», ανέφερε.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: dpa Αρχική εικόνα dpa

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Η κυβέρνηση συμφώνησε σε νέο νόμο για την προστασία του κλίματος!

e-enimerosi

Γερμανία: Έφηβοι ύποπτοι για ισλαμική τρομοκρατία.