Κοινωνία Κόσμος

Twosday: Το «2» έχει σήμερα την τιμητική του.

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα, καθώς πρόκειται για μια ημέρα που ο αριθμός «2» έχει την τιμητική του. Συγκεκριμένα, στην απλή αναγραφή της ημερομηνίας, σήμερα το δύο πετυχαίνει πέντε στα πέντε: 22/2/22. Στην αναλυτική της αναγραφή, η ημερομηνία «πιάνει» έξι στα επτά: 22/2/2022.

Για τον λόγο αυτό η σημερινή ημέρα έχει πάρει και το όνομα Twosday – η ημέρα των «δυαριών», δηλαδή, αντί για Tuesday (Τρίτη).

Τι συμβολίζει το 2 που έχει σήμερα την τιμητική του;

Ο αριθμός 2 είναι ο πρώτος ζυγός αριθμός, καθώς και ο μόνος άρτιος πρώτος αριθμός, δηλαδή ο μόνος ζυγός αριθμός που διαιρείται αποκλειστικά με τον εαυτό του και το 1. Επίσης, το 2 είναι το πρώτο ζευγάρι, και έτσι πάει μαζί με όλες τις έννοιες που εμπεριέχουν τον «δυισμό»: η ζωή και ο θάνατος, το φως και το σκοτάδι, ο πόλεμος και η ειρήνη.

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, είναι η ιδανική για τα ζευγάρια. Κατά τους Πυθαγόρειους (της σχολής του  φιλοσόφου Πυθαγόρα του Σάμιου) το «2» θεωρείται άτυχος αριθμός, καθώς συνδέεται με τη διαίρεση.

Στην αριθμολογία, το 2 είναι και ο πιο θηλυκός αριθμός όλων -αντιπροσωπεύει μαζί τη χάρη και τη δύναμη, είναι συνεργάσιμο και έχει στόχο πάντα να επαναφέρει την ειρήνη και την ισορροπία σε σχέση ή συνθήκη. Είναι και ο πιο ευαίσθητος, με την ισχυρότερη διαίσθηση.

Πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την τυχερή αυτή ημέρα

Εκμεταλλεύσου όλη αυτή τη θετική ενέργεια, αυτής της τυχερής ημέρας, επιτρέποντας πραγματικά στον εαυτό σας να προσηλωθεί σε αυτό που θέλει. Ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι και τα δύο ζώδια του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο ενθαρρύνουν την αυξημένη διαίσθηση και την ευαισθησία, γι’ αυτό άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει όλα τα συναισθήματα αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Τα συναισθήματά σου αξίζει να τα αξιοποιήσεις. Άκου τι σου λένε.

Συνολικά, η 22η Φεβρουαρίου 2022 είναι μια υπενθύμιση ότι είσαι αυτάρκης και ότι μπορείς να έχεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις. Εκδηλώνοντας τις επιθυμίες σου, μπορείς να τις δεις να γίνονται και πραγματικότητα. Φρόντισε να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς στη ζωή, και να γράψεις τις προθέσεις σου αυτή τη μέρα. Σίγουρα θα θέλεις να αξιοποιήσεις την ενέργεια αυτής της σπάνιας περίστασης.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi