Άρθρα Ρεπορτάζ

Υπάρχουν ανώμαλοι και στην πολιτική;

Γράφει ο *Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Για την λέξη ανωμαλία υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από αυτό το θέμα, όσο αφορά την διανοητική και σωματική αταξία (νου και σώμα) του ανθρώπου. Είναι δυο ενοποιημένες λειτουργικές καταστάσεις, που ελεύθερα θέλει και τις επιλέγει προσωπικά ο καθένας για την προσωπική του ικανοποίηση. Είναι μια σοβαρή και φυσική ιδιαιτερότητα που έχουν κάποιοι άνθρωποι στην κοινωνία, όπου δικαίως κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

“Καθαρόν αν τον νουν έχης, άπαν το σώμα καθαρός ει” Επίχαρμος 530-440 π.Ι.
Τέτοιες φαινομενικές ιδιαιτερότητες υπήρχαν ανέκαθεν όμως σπάνιες, ακόμα και στη αρχαιότητα. Με την πάροδο του χρόνου σήμερα έχουμε πολλά αυξημένα τέτοια “φυσικά” φαινόμενα του είδος, δηλαδή μια νοητική και σωματική ανωμαλία.

Ανάλυση μιας νοητικής ανωμαλίας.

Τι είναι η νοητική ανωμαλία; Η έννοια της ανωμαλίας δεν ανταποκρίνεται μόνο σε μια αλόγιστη νοητική και σωματική σεξουαλική επιθυμία! Υπάρχει και η νοητική σκέψη ανωμαλίας. Ο νοητικός τραυματισμός και η ανώμαλη συμπεριφορά του ανθρώπου ξεκινάει κατά κύριο λόγο από την παιδική του ηλικία.

  • Πρώτον: Ο τρόπος της οικογενειακής συμπεριφοράς απέναντι στο παιδί. Με ποιόν τρόπο της λογικής θα εξελιχθεί ο εγκέφαλος και οι πέντε αισθήσεις του παιδιού; Ως συνήθως με τον τρόπο της λογικής “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν γονέων”!
  • Δεύτερον: Τι βιωματικά ερεθίσματα μπορεί να πάρει από την συμπεριφορά φίλων και συμμαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης;

Ανάλογα με τα εμπειρικά βιώματα διαμορφώνεται και ο νοητικός χαρακτήρας του ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει διότι την συγκεκριμένη στιγμή που δέχεται απαράδεχτη συμπεριφορά βίας, καταναγκασμός και δεν μπορεί να αντιδράσει, τότε εκείνη την στιγμή δημιουργείται μέσα του μια ψυχική ανωμαλία (τραύμα). Αυτή η ανωμαλία μένει μόνιμα μέσα του στο υποσυνείδητο και διαταράζει την νοητική σκέψη και συμπεριφορά.

Αυτό το τραύμα εκδηλώνεται σε δυο διαφορετικές καταστάσεις.
  • Πρώτον: Μετά από ένα χρονικό διάστημα μπορεί να εκδηλωθεί μελαγχολία. Η μελαγχολία εκδηλώνεται, σε αυτόν που αναπολεί συνέχεια στην μνήμη του τα γεγονότα που δεν τα έχει ξεπεράσει.
  • Δεύτερον: Μια άλλη μόνιμη εκδήλωση που μπορεί να δημιουργηθεί είναι μια ανωμαλία συμπεριφοράς, δηλαδή να έχει μια παραλογική νοητική σκέψη όπως λέμε αυτός βγάζει κακία.
  • Τρίτον: Ο λαός έχει παρατηρήσει τις προσωπικές παράλογες και ανώμαλες σκέψεις από ορισμένους υπουργούς των κομμάτων όταν βρίσκονται στην εξουσία, όπου ανακοινώνουν και ψηφίζουν νόμους κατά των πολιτών, γιατί; Η εξήγηση που μπορεί να δοθεί σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι πάσχουν από μια μόνιμη νοητική και ψυχική ανωμαλία συμπεριφοράς, όπου αυτό το τραύμα προέρχεται από την παιδική τους ηλικία. Έτσι εκδηλώνεται ο τύπος και ο χαρακτήρας άσχετα με τις πανεπιστημιακές σπουδές τους.
Σεξουαλική ανωμαλία των ομοφυλόφιλων.

Η εμφάνιση της σεξουαλικής ανωμαλίας σε άνθρωπο με τον χαρακτηρισμό ομοφυλόφιλος, στηρίζεται σε μια εφικτή πιθανότητα. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει η λειτουργική φυσιολογία και συμπεριφορά ενός άντρα η γυναίκα σε σχέση με τις αυξημένες η μειωμένες φερορμόνες, λειτουργικές χημικές ενώσεις όπου μεταβάλλουν από τα κέντρα των γεννητικών οργάνων, την αίσθηση της σεξουαλικότητας. Με λίγα λόγια αυτές οι χημικές φερορμόνες επηρεάζουν ταυτόχρονα τον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να βρίσκεται σε μια σύγχυση, όπου επηρεάζει σε αρνητική λειτουργία τα κέντρα της αίσθησης και του συναισθήματος.

Έτσι μετατρέπεται το αρσενικό η θηλυκό φύλλο σε μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, όπου έχουν τα διακριτικά γνωρίσματα και των δυο φύλλων.

Ο νόμος υπέρ των ομοφυλόφιλων.

Ποια είναι έννοια του νόμου; Ποιοι είναι αυτοί που συμφωνούν αναμεταξύ τους και ψηφίζουν οριστικά έναν συνταγματικό “δίκαιο” νόμο; Προφανώς είναι άνθρωποι που σκέπτονται λογικά και όχι παράλογα.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν νόμοι οι οποίοι προστατεύουν τα οποιαδήποτε δικαιώματα του πολίτη σε μια κοινωνία. Επίσης ο νόμος προβλέπει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων χωρίς εξαίρεση. Η διαφορά όμως από ένα φυσιολογικό άνθρωπο είναι ότι αυτοί έχουν μια ανώμαλη και αφύσικη σεξουαλικότητα.

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από αυτούς, το οποίο δεν γνωρίζω αν θα το αποδεχτούν οι πολιτικοί και η πολιτική εξουσία. Επίσης αν θα το αποδεχτούν οι ιερείς και ο αρχιεπίσκοπος. Ο αντιπρόσωπος και “αρχηγός” των ομοφυλόφιλων κατέθεσε μια πρόταση στη βουλή των Ελλήνων, να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων και για την υιοθέτηση παιδιών.

Προσέξτε, άλλο πράγμα είναι να κάνεις απλά μία ανώμαλη πρόταση για αυτό που είσαι και να ζητάς ένα νομοσχέδιο και άλλο είναι να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος και να προτείνεις κάποιο λογικό δικαίωμα στην κοινωνία.

Πρώτον: Το δικαίωμα για τους ομοφυλόφιλους να ζουν μόνιμα σαν ζευγάρι είναι δικό τους θέμα και δεν τους το απαγορεύει κανείς για την προσωπική τους ζωή. Οπότε τι γάμο ζητάς θρησκευτικό η πολιτικό; Το νομοσχέδιο που αν θα ψηφιστεί στη βουλή θα αναφέρεται μόνο για τον πολιτικό, και όχι για τον θρησκευτικό γάμο.

Δεύτερον: Το ποιο σοβαρό θέμα είναι ότι ζητούν την υιοθέτηση παιδιών. Με ποια λογική το θέτει ένας παράλογος και ανώμαλος ομοφυλόφιλος; Αλλά μέχρι εκεί, η ανωμαλία έχει και τα όριά της. Το πρώτο και βασικό είναι ότι με την υιοθέτηση, θα δημιουργηθεί στο παιδί ένα ψυχολογικό τραύμα. Θα μεταλλαχτεί σε μια ανώμαλη ψυχική και νοητική κατάσταση. Αυτό δεν το καταβαίνει η πολιτική εξουσία; Εάν ψηφίσουν το νομοσχέδιο, για τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων, τότε θα ακυρώσουν τον νόμο για την προστασία του παιδιού;

Κάθομαι και συλλογίζομαι, τελικά ποιοι είναι οι ανώμαλοι αυτοί που φαίνονται ή αυτοί που δεν φαίνονται;

*Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μέτρα τώρα, για 15.000 λιγότερους θανάτους έως το 2030 & δημοσιονομικό όφελος δεκάδων δισεκατομμυρίων

e-enimerosi

Οι επιπτώσεις της αγκυροβολίας στα λιβάδια Ποσειδωνίας στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων

e-enimerosi

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi