Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το δορυφορικό internet του Starlink

Το Starlink η υπηρεσία Διαδικτύου είναι τώρα διαθέσιμη σε «περιορισμένο αριθμό χρηστών ανά περιοχή κάλυψης», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο. Όσοι συμμετέχουν επί του παρόντος στο πρόγραμμα Starlink Beta μπορούν να κάνουν παραγγελίες για την απόκτηση της υπηρεσίας.

Άτομα που βρίσκονται εκτός της τρέχουσας περιοχής διαθεσιμότητας για το#Starlink Η Beta μπορεί να πραγματοποιήσει κατάθεση 99 $ για να αποκτήσει την υπηρεσία μόλις γίνει διαθέσιμη στην περιοχή σας NET, στα μέσα έως τα τέλη του 2021, για παράδειγμα. “Οι παραγγελίες θα εκπληρωθούν βάσει προτεραιότητας.”

Η κατάθεση θα αφαιρεθεί

Στη συνέχεια, το SpaceX θα επικοινωνήσει όταν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην αντίστοιχη τοποθεσία. Πριν από την αποστολή του εξοπλισμού, η εταιρεία σχεδιάζει να ενημερώσει τους παραλήπτες. Η προκαταβολή θα αντισταθμιστεί με την τιμή του δορυφορικού πιάτου. Κοστίζει 499 $ και η ίδια η υπηρεσία κοστίζει 99 $ το μήνα.

Το Starlink είναι ένας δορυφορικός αστερισμός που στοχεύει να διαθέσει Internet υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο. Ο αστερισμός αποτελείται σήμερα από περίπου 1.000 δορυφόρους. Στο στάδιο της πλήρους επέκτασης πρέπει να υπάρχουν 12.000 δορυφόροι.

Ένα τεστ beta εκτελείται στις ΗΠΑ από τα τέλη Οκτωβρίου. Η υπηρεσία έχει ήδη πάνω από 10.000 χρήστες , όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η SpaceX στην αμερικανική ρυθμιστική επιτροπή Ομοσπονδιακών Επικοινωνιών (FCC).

Οι ρυθμοί δεδομένων είναι επί του παρόντος τουλάχιστον 100 Mbit/s στα κατάντη και 20 Mbit/s στα ανάντη. Οι χρόνοι καθυστέρησης πρέπει να είναι το πολύ 31 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Οι ρυθμοί δεδομένων έως 1 GBit/s πρέπει να είναι δυνατοί.

Στη Γερμανία, η Starlink δημιούργησε υποκατάστημα στη Φρανκφούρτη στο ΜάινΗ Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων έχει ήδη εκχωρήσει συχνότητες. Ωστόσο, αυτή η κατανομή περιορίζεται σε ένα έτος σε περίπτωση που απαιτηθούν προσαρμογές.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Η προσαρμογή στην εξίσωση της γάτας του Σρέντινγκερ θα μπορούσε να ενώσει τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και την κβαντική μηχανική.

e-enimerosi

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη ιδιωτικές αποστολές.

e-enimerosi

Αντιδραστήρας Tokamak, θα σώσει τον κόσμο;

Δημήτρης Λίτσας