Αθλητισμός

«Επαγγελματική» νίκη η Σάκκαρη (vids)

Παρότι πέρασε δύσκολες στιγμές, ειδικά στο πρώτο σετ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.7) «ξεμπέρδεψε» χωρίς απώλειες με την Αναστάσια Ποταπόβα (Νο.75), την οποία λύγισε με 6-4, 6-4 σε 1 ώρα και 43 λεπτά. Το εμπόδιό της στη φάση των «16» του St. Petersburg Ladies Trophy είναι η επίσης Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο.43) και ο αγώνας θα γίνει αύριο (9/2) περίπου στις 17.30.

Η Ποταπόβα αιφνιδίασε τη Μαρία και όχι μόνο πέτυχε μπρέικ στο πρώτο service game της (0-2), αλλά είχε και τρεις ευκαιρίες για να περάσει μπροστά με 0-4!

Η Σάκκαρη, ωστόσο, έμεινε όρθια (1-3) και στη συνέχεια, έχοντας πια βρει τον ρυθμό και το σερβίς της, μετέτρεψε το 1-4 σε 6-4, για να καθαρίσει το πρώτο σετ σε 48 λεπτά . Η 20χρονη Ρωσίδα, πάντως, προσπάθησε να απειλήσει τη Μαρία στο 5-4 και είχε ένα μπρέιικ πόιντ, που θα της έδινε την ευκαιρία να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του σετ.

Η 26χρονη Ελληνίδα μπήκε με… φόρα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 1-0 με μπρέικ, ωστόσο η Ποταπόβα δεν το έβαλε κάτω. Μετά από τέσσερις χαμένες ευκαιρίες για να πάρει άμεσα πίσω το μπρέικ, το έκανε τελικά με… λίγη καθυστέρηση (2-2) και στη συνέχεια προηγήθηκε με 2-3.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi