Αθλητισμός

Λος Άντζελες Λέικερς – Μιλγουόκι Μπακς 116-131

Κάποιες φορές δεν μπορείς να πεις ή να γράψεις πολλά για ένα παιχνίδι. Στο Λος Άντζελες, οι Μπακς ήταν απλά μία κλάση πιο πάνω από τους Λέικερς, κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ και έφτασαν χωρίς κόπο σε μία εύκολη νίκη (131-116).

Τα «Ελάφια» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους (38-24 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, 78-56 στο ημίχρονο) και στη συνέχεια έκαναν σωστή διαχείριση, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους starters τους. Φυσικά, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να κάνει… πάρτι στο παρκέ (44 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο, 17/20 σουτ, 8/13 βολές). Καλή εμφάνιση και από τους Κρις Μίντλετον (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Μπόμπι Πόρτις (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5/9 τρίποντα).

Στην άλλη μεριά, τα προβλήματα ήταν ξανά εμφανή, αφού ο Λεμπρόν Τζέιμς πάλευε σχεδόν μόνος του (27 πόντοι, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και ο Άντονι Ντέιβις δεν είχε την απόδοση που «έπιασε» στα προηγούμενα παιχνίδια (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες). Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ σημείωσε νταμπλ νταμπλ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ), όμως ήταν ξανά άστοχος (3/11 σουτ).

Έτσι, η ομάδα του Λ.Α έπεσε στο 26-28, ενώ οι Μπακς βρίσκονται πλέον στο 35-21.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi