Γερμανία

Γερμανία: Οι διαδηλώσεις του Σαββατοκύριακου κατά του εξτρεμισμού.

Χιλιάδες άνθρωποι θα διαδηλώσουν ενάντια στον εξτρεμισμό και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε ποιες πόλεις προγραμματίζονται διαδηλώσεις.

Οι διαδηλώσεις στη Γερμανία κατά του εξτρεμισμού συνεχίζονται. Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις τις επόμενες ημέρες. Σε περισσότερες από 200 πόλεις από την Παρασκευή έως την Κυριακή, συνδικάτα, κόμματα και άλλες ομάδες της κοινωνίας των πολιτών έχουν επίσης καλέσει σε διαδηλώσεις.

  • Στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία,  στο Ντίσελντορφ, την Κολωνία, το Γκελζενκίρχεν και το Άαχεν, μεταξύ άλλων, θα βγουν στους δρόμους το Σάββατο.
  • Στην Κάτω Σαξονία προγραμματίζονται συγκεντρώσεις για το Σάββατο στο Lüneburg και στο Ανόβερο, μεταξύ άλλων.
  • Στη Ρηνανία-Παλατινάτο και την Έσση θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις στο Μάρμπουργκ, στο Καϊζερσλάουτερν και στο Βορμς.
  • Στη βόρεια Γερμανία, η αστυνομία στο Κίελο αναμένει έως και 10.000 συμμετέχοντες το Σάββατο, ενώ διαδηλώσεις έχουν επίσης καταγραφεί στο Αμβούργο, το Χάρμπουργκ, το Έμντεν και το Λίμπεκ.
  • Θα υπάρξει επίσης άλλη μια διαδήλωση στο Βερολίνο το Σάββατο.
  • Στη νότια Γερμανία, στο Mannheim, στη Στουτγάρδη, στο Tübingen, στο Schwäbisch Hall, στο Ingolstadt, στο Lindau και στο Passau, μεταξύ άλλων.
  • Στα ανατολικά, προγραμματίζονται συγκεντρώσεις στο Bautzen, στο Wittenberg, στη Gera και στη Βαϊμάρη, μεταξύ άλλων.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Αρχική εικόνα: dpa

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Η κυβέρνηση συμφώνησε σε νέο νόμο για την προστασία του κλίματος!

e-enimerosi

Γερμανία: Έφηβοι ύποπτοι για ισλαμική τρομοκρατία.