Ειδήσεις και ΝέαΙστορία Πολιτισμός

Κώστας Ευριπιώτης: Ο ρόλος που τον σημάδεψε και η άγνωστη ζωή του [βίντεο]

Ας δούμε λίγα πράγματα για τη ζωή του ηθοποιού που ίσως κάποιοι από εσάς να μην τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός, βρισκόταν στο νοσοκομείο δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του είχε σημειώσει επιδείνωση, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν μόνο ένα θαύμα που θα μπορούσε να ανατρέψει την όλη κατάσταση.

Ένας από τους καλούς του φίλους και συναδέλφους, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για τους φίλους που έχει από τον χώρο και αναφέρθηκε και στον Κώστα Ευριπιώτη.

Ας δούμε όμως λίγα πράγματα για τη ζωή του ηθοποιού που ίσως κάποιοι από εσάς να μην τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1963 στην Ηλιούπολη της Αθήνας. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε ένα πλούσιο βιογραφικό, που θα ζήλευαν πολύ. Είχε πρωταγωνιστήσει και είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Ο ρόλος που τον καθιέρωσε, αναμφίβολα, ήταν αυτός στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου υποδυόταν τον σμηνίτη, Γιώργο Βλάχο. Ένας ρόλος που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Έρωτες στη ζωή του υπήρξαν πολλοί, ωστόσο, πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν ήθελε να απασχολεί.

«Την εποχή που έκανα σήριαλ ήμουν πιο εκτεθειμένος στα φώτα και ασχολούνταν περισσότερο μαζί μου. Δεν απασχόλησα όμως ποτέ τον Τύπο με τους έρωτές μου. Και όταν ερωτεύτηκα το έκανα με την ψυχή μου και όχι ψεύτικα και φτιαχτά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάθε πρωί ξυπνάνε και αγχώνονται για το τι θα δηλώσουν», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Αναγνώστης Πετιμεζάς και η μάχη του Βασιλικού Κορινθίας όπου και έπεσε γενναία μαζί με τον 17 χρονο γιό του Σωτηράκη Πετιμεζά.

Δημήτρης Λίτσας

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi