Πολιτική

Κραχ της Terra, στα κρυπτονομίσματα.

Πόσο δικαιολογημένες είναι οι ανησυχίες;

 

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου 2022 θα μείνει στην ιστορία του ψηφιακού χρηματοοικονομικού κόσμου ως ένα σκοτεινό κεφάλαιο. «Αυτή είναι η στιγμή της Lehman της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν κρατικά προγράμματα διάσωσης εδώ», έγραψε ο Will Clemente της εταιρείας αναλύσεων Blockware Intelligence στο Twitter την περασμένη Τετάρτη.

Η ραγδαία πτώση της τιμής του σταθερού νομίσματος Terra ήταν σε πλήρη εξέλιξη και ταρακούνησε ολόκληρο τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Μέχρι την Παρασκευή, τουλάχιστον το Bitcoin, ως το παλαιότερο και σημαντικότερο ψηφιακό νόμισμα, είχε αρχικά σταθεροποιηθεί γύρω στα $30.500. Ακόμη και μετά από κάποιες διακυμάνσεις το Σαββατοκύριακο, ήταν λίγο πάνω από το όριο των $30.000 την Κυριακή. Η κατάρρευση κρυπτογράφησης έχει πυροδοτήσει μια νέα συζήτηση σχετικά με τη σταθερότητα των ψηφιακών νομισμάτων και τους σχετικούς κινδύνους για τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi