Διεθνή

Νεκρός στη Κωνσταντινούπολη ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο 61χρονος διπλωμάτης Νικολάι Κόμπρινετς, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο στο Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, όπου πήγε για να παραστεί στη συνάντηση των πρεσβευτών.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες, πιστεύεται ότι ο διπλωμάτης πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:00 στην περιοχή Beyoğlu Meşrutiyet. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά ο διπλωμάτης έφτασε στο ξενοδοχείο στο Ταξίμ γύρω στις 14:00 χθες Πέμπτη.

Το πρωί της Παρασκευής δεν προσήλθε στην προγραμματισμένη συνάντηση και τότε άρχισε η αναζήτησή του. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπήκε στο δωμάτιο. Όταν οι αστυνομικοί είδαν τον διπλωμάτη ακίνητο στο κρεβάτι, ειδοποίησαν τις ιατρικές ομάδες.

Μετά από ειδοποίηση, ιατρικές ομάδες έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο διπλωμάτης πέθανε. Στη συνέχεια, κλιμάκια της αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες του ιατροδικαστή, του εισαγγελέα και των ομάδων διερεύνησης του τόπου του εγκλήματος, εικάζεται ότι ο διπλωμάτης πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Μετά την έρευνα, η σορός του διπλωμάτη μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου στην Bahçelievler Yenibosna για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Η αστυνομία συνεχίζει το έργο της για το περιστατικό.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή με πληροφορίες από hurriyet.com.tr

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Νίκος Λυγερός: Τι σημαίνει η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Ινδίας.

e-enimerosi

Εκλογές στην Ινδία.