Διεθνή

Ο Αμπάς παίρνει πίσω την καταδίκη της Χαμάς.

To ειδησεογραφικό πρακτορείο της Παλαιστινιακής Αρχής WAFA, αφαίρεσε οποιαδήποτε αναφορά στην  ξεκάθαρη καταδίκη των ενεργειών της κατά του Ισραήλ. Οι δηλώσεις του Αμπάς δημοσιοποιήθηκαν στο κρατικό μέσο ενημέρωσης της Παλαιστινιακής αρχής WAFA κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του προέδρου Αμπάς και του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο.

Αρχικά, το δημοσίευμα της WAFA ανέφερε το τι είπε ο Μαχμούτ Αμπάς: «Ο πρόεδρος τόνισε ότι οι πολιτικές και οι ενέργειες της Χαμάς δεν εκπροσωπούν τον παλαιστινιακό λαό και οι πολιτικές, τα προγράμματα και οι αποφάσεις της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης αντιπροσωπεύουν τον παλαιστινιακό λαό ως τον μοναδικό νόμιμο εκπρόσωπο του παλαιστινιακού λαού»

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η συνομιλίας άλλαξε: «Ο πρόεδρος τόνισε ότι οι αποφάσεις, οι πολιτικές και τα προγράμματα της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) αποτελούν την αποκλειστική φωνή για τον παλαιστινιακό λαό και όχι οι στρατηγικές οποιασδήποτε άλλης οντότητας».

Το γραφείο του Μαχμούτ Αμπάς, η WAFA αλλά και η Χαμάς δεν έχουν σχολιάσει το θέμα.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Νίκος Λυγερός: Τι σημαίνει η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Ινδίας.

e-enimerosi

Εκλογές στην Ινδία.