Αθλητισμός

Σάκκαρη: Ισοπέδωσε την Σβιτολίνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ισοπέδωσε με 6-3, 6-3 την Ελίνα Σβιτολίνα και πανηγύρισε τη δέκατη νίκη της κόντρα σε Top10 αθλήτρια με την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στην Οστράβα!

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη. Η Sak attack επικράτησε με 6-3, 6-3 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στην Οστράβα.

Αυτή ήταν και η δέκατη νίκη της 25χρονης κόντρα σε αθλήτρια του Τop10. Αν κάποιος έβλεπε την αναμέτρηση τότε δύσκολα θα καταλάβαινε ποια αθλήτρια βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης αφού η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή.

Στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Οσταπένκο και την Ονς Ζαμπέρ οι οποίες κοντράρονται την Πέμπτη (22/10).

Πίσω στα του αγώνα της Σάκκαρη με την Σβιτολίνα. Η Σακ μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα και με δύο γρήγορα breaks κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, η Ουκρανή πήρε το ένα πίσω και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να μειώσει σε 3-2, αλλά η Σάκκαρη ήταν σε μεγάλη ημέρα αφού επικράτησε στα τρία από τα επόμενα τέσσερα games για να σφραγίσει το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ εκείνη έκανε break ήταν η Σβιτολίνα για να προηγηθεί με 2-1, αλλά η Σάκκαρη απάντησε με break back και με δεύτερο break στο όγδοο game του σετ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Ουκρανή δεν είχε άλλη αντίδραση και η Sak Attack έκλεισε το ματς με love service game για το 6-3, 6-3.

«Όταν άρχισα την καριέρα μου, είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να τους ακούω. Τώρα το απέδειξα: Έχω φτάσει να διεκδικώ έναν ημιτελικό σε κλειστό γήπεδο, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στην Αγία Πετρούπολη και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου με τέτοιο τρόπο, ώστε τώρα να μπορώ να είμαι επικίνδυνη και σε εσωτερικούς χώρους. Το σερβίς μου είναι δυνατό και παίζω λίγο πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος»
«Νομίζω ότι παίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, η κατάκτηση ακόμη μίας νίκης επί μίας αθλήτριας του Top 5 (σ.σ. η τέταρτη στην καριέρα της), είναι πολύ σημαντική για εμένα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Θεωρώ ότι άρχισα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και το έκανα καλά. Αυτό είπε πραγματικά ο προπονητής μου, Τομ (Χιλ). Εντάξει, ίσως κάποιες στιγμές αυτού του αγώνα να ήταν καλύτερες, αλλά γενικά νομίζω ότι το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, ακόμη και τα ανεβάσματά μου ήταν αρκετά επιτυχημένα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi