Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Monte Carlo Masters – Κέρδισε 2-0 τον Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση και κέρδισε με 2-0 σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Monte Carlo Masters.

O Έλληνας πρωταθλητής “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τον Ρώσο τενίστα, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο και την Κυριακή (17/04) απέναντι στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα θα επιδιώξει να κάνει το back to back στο 1000άρι τουρνουά της ATP.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στο τουρνουά κερδίζοντας άνετα τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-4, 6-2.  Αυτή ήταν η 9η διαδοχική νίκη για τον 23χρονο τενίστα στο Μόντε Κάρλο. Αύριο, θα αντιμετωπίσει τον “πρωτάρη” Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, που κάνει ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά και νωρίτερα κέρδισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-1 σετ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi