Άρθρα Ρεπορτάζ

Συνέντευξη παραχώρησε στο Doradio.gr ο Καραμήτσιος Γιάννης, πολιτικός και συγγραφέας.

Με τον τίτλο ΄΄Time for European Federation΄΄ ο κύριος Καραμήτσιος μας προσφέρει μία τολμηρή πρόταση για το μέλλον και την μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ενοποίηση σε ένα κυρίαρχο ομόσπονδο κράτος.

Στο βιβλίο του αναφέρει πως αυτό θα λειτουργήσει σε διάφορους τομείς, όπως είναι η παγκοσμιοποίηση και η κλιματική αλλαγή, η μετανάστευση, η οικονομία, η Γεωργία, η πολιτική των τροφίμων, η βιομηχανία, η απασχόληση, η εξωτερική πολιτική, η άμυνα, ο ενιαίος στρατός κ.α. Επίσης είναι αναγκαίο η Ευρώπη στο σύνολό της να αξιολογήσει τη θέση της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να αναλάβει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κύριος Καραμήτσος μας εξηγεί μέσα σε όλα αυτά, γιατί μία Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη την οποία έδωσες το Doradio.gr και τον Μουρτζούκο Χρήστο στην εκπομπή Ενημέρωση την οποία δεν πρέπει να χάσετε.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτοποριακή Δράση που προάγει τη Ψηφιακή Ασφάλεια

e-enimerosi

Μέτρα τώρα, για 15.000 λιγότερους θανάτους έως το 2030 & δημοσιονομικό όφελος δεκάδων δισεκατομμυρίων

e-enimerosi

Οι επιπτώσεις της αγκυροβολίας στα λιβάδια Ποσειδωνίας στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων

e-enimerosi