Κοινωνία Κόσμος

Βουδαπέστη: Ταλαιπωρία 100 Ελλήνων στο αεροδρόμιο «Είμασταν νηστικοί και παρατημένοι όλο το βράδυ».

Ταλαιπωρία για περίπου 100 Έλληνες που ήθελαν να επιστρέψουν χθες αεροπορικώς στην Αθήνα από τη Βουδαπέστη, αλλά παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο.
Η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δε μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε ένας νεαρός που μίλησε στον ΣΚΑΪ. «Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 17 ώρες. Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό μας είπαν και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00», είπαν στην τηλεόραση δύο κοπέλες που περιμένουν να αναχωρήσουν. Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις-πέντε ώρες.

Ο Πρέσβης θα μεταβεί στο σημείο.

Μιλήσαμε με το προξενείο και περιμένουμε τον πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ, ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», συνέχισε.

Μικρά παιδάκια κοιμήθηκαν στις καρέκλες. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά και απάνθρωπα. Μας απειλούσαν ότι θα μας βάλουν φυλακή, επειδή υψώσαμε τον τόνο της φωνής μας», προσέθεσε.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi