Διατροφή υγεία

Σεξ: Η στάση «γάντζος» θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι σας.

Εκεί έξω, υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές, με αρκετές από αυτές να έχουν ιστορία πολλών εκατοντάδων ετών που φτάνει μέχρι τα αρχαία ασιατικά εγχειρίδια της ερωτικής τέχνης. Ναι, αλλά πόσες από αυτές προσφέρουν κάτι ουσιαστικό πέρα από το να σπάνε τη ρουτίνα;

Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τη στάση «γάντζο».

Η συγκεκριμένη στάση αποτελεί τον  πιο σίγουρο δρόμο για πιο βαθιά διείσδυση και σίγουρα το όνομά της είναι αρκετά δελεαστικό.

Σεξ: Πώς γίνεται και τι προσφέρει

Με μια πρώτη ματιά, δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από μία παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης.

Τα πόδια της παρτενέρ πρέπει να είναι ανοιχτά και να κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, σηκώνονται όρθια και ακουμπούν στους ώμους σου, όσο εσύ πιέζεις απλά προς το μέρος της. Κάπως έτσι, σχηματίζεται ένας νοητός «γάντζος» με τα σώματά σας.

Μα αυτή δεν είναι μία παραλλαγή του ιεραποστολικού τελικά θα αναρωτηθεί, εύλογα, κάποιος; Ναι, είναι, αλλά έχει πολλά να προσφέρει.

Πρώτα από όλα, εκτός από το να σπάει τη ρουτίνα, δίνει τη δυνατότητα για πιο έντονη διείσδυση. Κάτι, δηλαδή, που απολαμβάνουν έντονα και οι δύο παρτενέρ.

Μάλιστα, είναι βοηθητικό ακόμα και σε περιπτώσεις που ο άντρας παρτενέρ δεν είναι και τόσο προικισμένος από τη φύση. Όχι, μόνο όσον αφορά το μήκος αλλά και το πάχος, αφού η θέση των γυναικείων ποδιών δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η διείσδυση να γίνει πιο «στενή».

google news
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi