Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Κουρέτα σήμερα στο Μαξίμου.

Ο Δημήτρης Κουρέτας αναλαμβάνει από την πρώτη Ιανουαρίου 2024 το «τιμόνι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά τη νίκη του επί του Κώστα Αγοραστού, ο οποίος ήταν και ο εκλεκτός της ΝΔ για τη θέση του περιφερειάρχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη της Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα θα συναντήσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Τρίτης. Οπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων τη Δευτέρα, «ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το σύνολο των νεοεκλεγμένων Περιφερειαρχών, όπως έχει καθήκον να κάνει και όπως κάνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, για να μιλήσει για τις περιοχές τους, για να μιλήσει για τις Περιφέρειές τους».

Ωστόσο, «λόγω ειδικών συνθηκών και κατάστασης, ο πρώτος που θα συναντήσει αύριο θα είναι ο κ. Κουρέτας», προσέθεσε ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στο πλήθος των εκκρεμοτήτων που καλούνται να επιλύσουν κεντρική κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλία, μετά το σφοδρό πλήγμα που υπέστη η περιφέρεια κατά τις πρόσφατες κακοκαιρίες.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος ζητήματα αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi