Διεθνή

Τελεσίγραφο του Ισραήλ στην Χαμάς: Ή παραδίδετε τους ομήρους ή συνεχίζουμε τον πόλεμο.

Η Παλαιστινιακή οργάνωση «πάγωσε» την παράδοση των ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό και κατηγορεί το Ισραήλ ότι παραβίασε τους όρους της συμφωνίας κατάπαυσης πυρός. Από την πλευρά του το Τελ Αβίβ είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην βόρεια Γάζα εάν η Χαμάς κάνει πίσω στην παράδοση των αμάχων.

Από χίλια κύματα η απελευθέρωση του δεύτερου γκρουπ των Ισραηλινών ομήρων, καθώς ενώ η διαδικασία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Επιπλέον, η Παλαιστινιακή οργάνωση ισχυρίστηκε ότι ο ισραηλινός στρατός πέταξε μη επανδρωμένα αεροχήματα πάνω από την βόρεια Γάζα, γεγονός που παραβιάζει άλλο σημείο της συμφωνίας.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Νίκος Λυγερός: Τι σημαίνει η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Ινδίας.

e-enimerosi

Εκλογές στην Ινδία.