Αθλητισμός

Τον πήρε (τον τελικό) και το σήκωσε ο Στέφανος!

Ήταν, αρχικά, από εκείνες τις μέρες που βλέπεις τα πρώτα games, έπειτα κοιτάς τον καταγάλανο ουρανό, τον ήλιο να σε χτυπάει στο πρόσωπο και σκέφτεσαι «Τι υπέροχη μέρα για (αγωνιστικό) περίπατο». Στην συνέχεια, όμως, αρχίζει να σκοτεινιάζει γύρω σου η πλάση, ακούς και κάνα δυο-τρία μπουμπουνητά και ανακαλείς.

Κι αν δεν πιστεύετε αυτή την άκρως αληθοφανή περιγραφή μας, δείτε τι έγινε στο σημερινό παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ: ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ξεκίνησε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, ό,τι έκανε στο χορτάρινο κορτ στην Μαγιόρκα του «έβγαινε», πήγε σ’ ένα γρήγορο 4-0 υπέρ του και παρά το γεγονός πως έχασε λίγο τον προσανατολισμό του και δέχτηκε ένα break, κατάφερε να προηγηθεί 1-0 σετ μετά από 40 λεπτά (6-4).

Το δεύτερο σετ φάνηκε πως θ’ αποτελέσει ένα πιστό τενιστικό αντίγραφο του πρώτου, καθώς ο Στεφ έκανε γρήγορα το break κι έφτασε στο 2-0, όμως κάπου εκεί μαζεύτηκαν τα σύννεφα που λέγαμε και κατέβηκε ο αγωνιστικός του γενικός. Αποτέλεσμα; Ο Μπαουτίστα Αγκούτ με τρομερά χτυπήματα από την baseline έκανε σπουδαία ανατροπή και ισοφάρισε σε 1-1 (6-3).

 

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi