Άρθρα Ρεπορτάζ

Έβρος: Η ιστορία γύρω από τη “νεκρή Μαρία”

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος

Ο ρόλος της influencer η οποία πέταξε από το Βερολίνο για την Κωνσταντινούπολη, απο εκει βρέθηκε ως πρόσφυγας στα σύνορα, μπήκε στην Ελλάδα και αφού εξυπηρέτησε τα αφεντικά της, και εκτελώντας τις υπηρεσίες κάποιων, και αφού τελείωσε ο δικός της ρόλος, όλος περιέργως βρέθηκε από το Ελευθέριος Βενιζέλος να πετάει για το Βερολίνο και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Γερμανία. Με τι χαρτιά μπήκε στην Ελλάδα και ζήτησε άσυλο, και με τι χαρτιά πέταξε από την Ελλάδα για τη Γερμανία?

Τα λέμε και τα γράφουμε εδώ και τόσο καιρό, δυστυχώς στην πατρίδα κάποιοι κωφεύουν και κάνουν πως δεν βλέπουν. Ο ρόλος των περίεργων ΜΚΟ, των επαγγελματιών προσφύγων, των επαγγελματιών διασωστών, των επαγγελματιών δημοσιογράφων-ανθρωπιστών, όλοι άνθρωποι στον ρόλο τους. Αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες μέσω και του Spiegel (όχι οτι δεν το γνωρίζαμε).

Γιατί η εισαγγελία δεν διενήργησε έρευνες χρόνια πριν; Βλέποντας ότι η κατάσταση είναι περίεργη και ύποπτη τόσο στον Έβρο αλλά και στα νησιά μας; αλλά και η στάση της γειτονικής χώρας και μυστικών υπηρεσιών άλλων ”χωρών”? Ποιος ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας (ΕΥΠ) στην παρακολούθηση αυτών των υπόπτων εμπλεκομένων, είτε φυσικών είτε μη φυσικών προσώπων;

Θα διερευνηθούν οι ευθύνες σε όσους ενέχονται στο ύποπτο κόλπο που έστησαν εις βάρος της χώρας μας?

Η «επαγγελματίας» πρόσφυγας Μπάιντα Αλσάλεχ, δεν λειτούργησε εναντίον της χώρας μας μόνη της.

Θα ερευνηθεί ο ρόλος των ΜΚΟ που οργάνωσαν αυτήν την σκευωρία για να δυσφημήσουν την Ελλάδα?

Το Spiegel στο άρθρο που εξηγούσε το γιατί κατέβασε τα άρθρα για την «νεκρή Μαρία», έδωσε στη δημοσιότητα το instagram της Μπάιντα, εκείνης που ανέλαβε όλες τις συνομιλίες με ΜΚΟ και ΜΜΕ.

Στη λίστα που είχαν δώσει οι ίδιοι, δεν υπάρχει πουθενά καμία Μπάιντα, ενώ Αλσάλεχ υπάρχουν με άλλα ονόματα. Προφανώς, έδωσε ψεύτικο όνομα. Αυτό διότι ξεκίνησε από την Γερμανία για την Τουρκία μαζί με κάποιον, ο οποίος μετέπειτα πέρασε στην Ελλάδα κουβαλώντας τα χαρτιά της.

Μόλις εκείνη κατάφερε να περάσει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε, συνάντησε το άτομο που είχε τα χαρτιά της και έφυγαν για την Γερμανία. Πως όμως έφυγε απο την δομή των μεταναστών είναι το ερώτημα. Και κάπως έτσι κατάφερε και έφυγε σαν κυρία, έχοντας εκπληρώσει το συμβόλαιό της.

Σε μια ανάρτησή της το 2020 όπου κρατάει το Ζ του Βασιλικού. Πρόκειται για σαφέστατη ένδειξη ότι υπήρξε αριστερός ελληνόφωνος σύνδεσμος. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Και οι περίεργες συμπτώσεις που εξηγούν την εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ, δε σταματούν εκεί.

Στις 27/11, ο κ. Μηταράκης κατήγγειλε ότι το 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στην ΜΚΟ που το ξεκίνησε όλο αυτό, τη διαχείριση του ΕΟΧ ύψους €20.000.000. Συνδιαχειρίστρια στο κονδύλι, ήταν η εταιρεία ΣΟΛ του τότε αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Στο διάστημα 2015-2018 ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε στις ΜΚΟ €1.6 Δισ.!

Είναι αδιάφορο το γιατί (χρήμα ή ιδεολογία) επέλεξαν να συνεργαστούν με τους εχθρούς της Ελλάδας, το μείζον είναι ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας λειτουργούν ως 5η φάλαγγα της Τουρκίας. Και δε χάνουν ποτέ την ευκαιρία να το αποδείξουν.

Η Μπάιντα Αλσάλεχ

Κομβικό ρόλο είχε η έγκριτη δημοσιογράφος της «Lifo», Βασιλικής Σιούτη, η οποία με αναλυτικά ρεπορτάζ από τον τόπο του «εγκλήματος» φώτισε άγνωστες και σκοτεινές πτυχές της μαύρης, από κάθε άποψη, αυτής υπόθεσης.

Έβαλαν για μυστικό πράκτορα, influencer.

Οπως ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Twitter η Β. Σιούτη, «η Μπάιντα Αλσάλεχ, που είναι η βασική πηγή όλων των “ρεπορτάζ”, εξαφανίζεται από τα social media τον Αύγουστο και η επόμενη ανάρτησή της μετά τον Εβρο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου με τοποθεσία Γερμανία. Το “Spiegel” έγραψε πως η ίδια ανήρτησε στο TikTok ότι πήγε αεροπορικώς και μετά το έσβησε».

Σε ένα από τα βίντεο που έστελνε, μέχρι τις 10 Ιουλίου ανέβαζε post στο Instagram με τοποθεσία Γερμανία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος της «Lifo», «Η Baidaa S., η νεαρή γυναίκα που έστειλε τα δραματικά βίντεο υποστηρίζοντας ότι ένα κορίτσι πέθανε, τώρα ζει στη Ρηνανία-Παλατινάτο και είναι παντρεμένη με έναν Σύριο που ζει στη Γερμανία».

Σε άλλη ανάρτησή της η Β. Σιούτη γράφει: «Σύμφωνα με το εκ των υστέρων κείμενο του “Spiegel”, η επαφή με την Μπάιντα Αλσάλεχ έγινε στις 20 Ιουλίου μέσω της ΜΚΟ HumanRights360». (Επίσης περίεργος ο ρόλος της)

Πολιτική αλητεία.

Το θέμα με τη «νεκρή Μαρία», εκτός από την Μπάιντα Αλσάλεχ και τους «επαγγελματίες» ανθρωπιστές, έκανε λάβαρό του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «επένδυσε» από την πρώτη στιγμή στην υπόθεση της «νεκρής Μαρίας». Με πύρινες δηλώσεις και ανακοινώσεις βουλευτών και στελεχών, που έφτασαν μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο, και τζογάρισαν πάνω σ’ ένα ανύπαρκτο θέμα. Κι ενώ θα περίμενε κανείς, τώρα που έχουν αποκαλυφθεί τα πάντα γι’ αυτήν τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες και την κυβέρνηση για το κολοσσιαίο λάθος τους, αυτοί εμφανίζονται αμετανόητοι και με περίσσιο θράσος ζητούν και τα ρέστα.

Επίσης ο δημοσιογράφος που είχε βγάλει όλο το θέμα στην δημοσιότητα και ήταν ο σύνδεσμος με το Channel 4 και το Spiegel, τηρεί σιγή ιχθύος μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο κατά τα άλλα πολυγραφότατος με αναρτήσεις στο Twitter για το συγκεκριμένο θέμα πλέον από τις 21 Δεκέμβρη δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Twitter, όλως περιέργως είναι αδρανής ο λογαριασμός του.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη στο doradio.gr και τον Χρήστο Μουρτζούκο παραχώρησε η Εβίτα Μανούδη, για την ίδρυση του Hellenic Βusiness Network.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντινούπολη: Τρομοκρατική ενέργεια ή Προβοκάτσια?

Διαβάστε ακόμη: Μέχρι που θα φτάσει ο Πούτιν?

Διαβάστε ακόμη: Που το πάει η Τουρκία? Μέρος 1ο.

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολο το καλοκαίρι με τους Τούρκους ή βαρύ Φθινόπωρο? – Επανάληψη του 2020 ή χειρότερο?

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi